Parteneri
Esti aici: Home - Parteneri

agisfor

Agisfor

Compania Agisfor este specializată în execuția de lucrări specifice de investigare a terenului prin execuția de foraje geotehnice insotițe de prelevarea de probe netulburate din sol, determinări insituu ale caracteristicilor terenului prin penetrometrie dinamică.

bogart

Bog’Art

Compania BOG’ART este o firmă privată înființată în anul 1991. Evoluția dinamică a firmei în această perioadă a avut ca activitate principală lucrările de construcții civile și industriale, cu predare la cheie, executate la un înalt nivel calitativ, câștigându-și astfel un renume bine meritat între cele mai importante firme de profil din România.

camserv

Camserv

CAM SERV CONSTRUCTII EDILITARE este o companie românească, care se axează în principal pe construcţii civile şi industriale, acoperind în acest sens o sferă largă de servicii necesare acestei activităţi.

edrasis

Edrasis

Compania Edrasis, cu capital elen, a intrat pe piața locală în 2005, fiind de atunci implicată în proiecte de anvergură precum AFI Palace sau Sun Plaza, precum și în construcția complexului rezidențial Asmita Gardens.

octagon

Octagon

OCTAGON a finalizat cu succes lucrari civile si geotehnice speciale, atât în sectorul privat precum și în sectorul public, în Romania, Bulgaria, Grecia și Turcia.

strabag

Strabag

STRABAG este prezent pe piața românească încă din 1991.

summa

Summa

SUMMA Romania se regăsește printre companiile grupului SUMMA care oferă servicii contractuale pe tot mapamondul. Acestea sunt printre cele mai dinamice dintre companiile active pe piața locală, având un portofoliu impresionant de proiecte în domeniul construcțiilor și imobiliarelor.

zublin

Zublin

Firma ZÜBLIN Romania SRL a reușit să se impună ca unul dintre cei mai importanți antreprenori în execuția de lucrări speciale de consolidare și ancorare versanți, incinte etanșe și soluții de fundare indirectă pentru diverse obiective de construcții: construcții civile și industriale, drumuri, poduri etc.

Pentru mai multe detalii te asteptam pe pagina de Contact